Wat kan ik voor jou doen

Hormoon Coaching

Dit traject bestaat uit 5 consulten, een behandelplan en mentale coaching. Als er een disbalans in jouw hormonen is gaan we jouw leefstijl er op aanpassen zodat je van je klachten afkomt. Je leert hoe je dit doet en wat bij jou past.

Mental Coaching

Gedachten en patronen kunnen je vaak belemmeren in je dagelijkse leven. Een Mental Coach kan je daarbij helpen. Ook hier zoek je weer de oorzaak van jouw problemen. Perfectionisme, ervaringen in het verleden, opvoeding, een grote verantwoordelijkheid en veel andere dingen kunnen jou belemmeren.

Stress en Burn-out Coaching

Herstellen van een burn-out is niet makkelijk. Het heeft tijd nodig en daar kun je vaak wel wat begeleiding bij gebruiken. Een Stress en Burn-out Coach helpt je herstellen en leert je hoe je een burn-out kunt voorkomen.

Bedrijven

Veel bedrijven doen er alles aan om hun personeel gezond te laten werken. De medewerkers hebben natuurlijk ook een eigen verantwoordelijkheid. Vaak worden klachten aan het werk toegeschreven. Bedrijven kunnen medewerkers door mij laten begeleiden zodat zij leren hoe ze lichamelijk en mentaal gezond kunnen worden en blijven.

Supermarktsafari

Ik begeleid jou in je eigen supermarkt met jouw eigen boodschappenlijstje en leer je waar je op kunt letten. Wat is echt gezond en wat is een goed alternatief. Leer etiketten lezen en keuzes maken.

Het totaalplaatje

De kracht in mijn behandelingen is het overzicht. Alles heeft met elkaar te maken en ik kijk naar jouw voeding, beweging, hormonen en mentale situatie. Ik luister naar jouw verhaal en focus me niet op één aspect maar op het totale plaatje. Het draait om jou!

Supermarktsafari…

Ga met mij op Supermarktsafari. In jouw vertrouwde supermarkt met jouw boodschappenlijstje gaan we samen de etiketten lezen en kijken of er gezondere alternatieven zijn.

! Tijdens de Coronatijd kan ik deze dienst helaas tijdelijk niet aanbieden!

Gezond Personeel…

Werkgevers doen veel voor hun personeel. De verantwoordelijkheid voor gezond leven blijft echter bij de werknemer. Een presentatie op maat geeft inzicht in de mogelijkheden om zelf gezond te leven.

Werkdruk kan betekenen dat iemand perfectionistisch is, rugklachten kan aan de stoel liggen maar ook aan de beweging of spanning van iemand.

Als werkgever kun je bijdragen aan de gezondheid van je personeel. Door inzicht en begeleiding.

Morgen is de eerste dag van jouw leven. Maak er iets van!

Puzzelstukjes…

Leefstijl en Vitaliteit is een combinatie van voeding, beweging en ontspanning. Voor ieder persoon is dit anders. We zijn uniek en ook onze leefstijl is uniek. De een wil veel bewegen, de ander intensief sporten, sommige mensen lusten geen spruiten en andere zijn er dol op.

Uiteindelijk gaat het om het totaalplaatje. Het persoonlijke totaalplaatje, waar alle puzzelstukjes op z’n plaats zijn zodat iemand zich er prettig bij voelt. En die puzzel los ik graag met jou op!