“Ik wil je bedanken voor je luisterend oor tijdens onze gesprekken. Ik ging er blanco in omdat ik niet precies wist wat ik kon verwachten. Iets nieuws aangaan is voor mij altijd een stap, maar die spanning was vanaf moment 1 totaal verdwenen toen ik bij je zat. De rust en ruimte die je mij hebt gegeven om compleet mezelf te zijn tijdens de gesprekken voelde heel prettig. De verschillende handvatten die ik aangedragen kreeg, hielpen mij om in te zien dat sommige dingen totaal onbelangrijk zijn om je druk over te maken. En dat geeft heel veel rust. In mijn hoofd heb ik meer ruimte gekregen om leukere dingen op te pakken.
Nu ons traject is afgerond en ik ergens tegenaan loop, hoor ik jou nog tips geven en weet ik beter hoe ik met sommige situaties om moet gaan.
Ik kijk er heel positief op terug en kan iedereen aanraden de stap te zetten richting Caroline”.

“Aan de hand van een presentatie eind vorig jaar door Caroline heb ik de stap genomen om bij haar een traject aan te gaan. Het was de eerste keer dat ik ervaring heb opgedaan met een coach en ben super blij dat ik dit heb gedaan. Caroline stelt je op je gemak en heeft een goed luisterend oor. Bij iedere afspraak vloog de tijd voorbij en ging ik met een positief gevoel naar huis. Als je dan weer thuis was volgde er snel genoeg een gespreksverslag, wat ideaal is om nog eens terug te lezen. Caroline heeft mij veel bijgebracht op het gebied van voeding en mentale gezondheid om de “weegschaalmetafoor” zo goed mogelijk in balans te houden. Hiervoor wil ik haar bij deze nogmaals bedanken! “

De presentatie was voor iedereen een hele heldere uiteenzetting van wat je zelf kunt doen aan stress, voeding en de onderlinge verbanden. Het was verhelderend om je te realiseren dat er weliswaar magere voedingsstoffen zijn die passen in een dieet om gewicht te verliezen, maar dat dit niet wil zeggen dat ze goed voor je zijn vanwege vervangende ingrediënten.

We werken in een branche waar je voornamelijk de controle van wat je regelt voor je klanten uit handen geeft.  Je kunt nog alles zo goed hebben geregeld en afgesproken, dat wil niet zeggen dat het ook zo gaat lopen, vanwege factoren die je niet onder controle hebt. Van mijn collega’s heb ik vernomen dat je daar handvatten voor hebt kunnen geven om daar mee om te gaan.

Zoals je zelf al aangaf waren de gesprekken tussen mijn collega’s en jou volstrekt vertrouwelijk. Vandaar dat ik ook globaal heb gevraagd hoe e.e.a. ging, maar natuurlijk niet op doorgevraagd.  De reacties waren allemaal positief,  iedereen heeft veel inzichten gekregen en tools om aan hun gezondheid te werken en stress te verminderen.”

Caroline is een warm, open en empathische coach met een grote spiegel in haar hand. Ze kan goed de diepte ingaan, en luisterend tussen de regels door en kan zich goed inleven. Naast het inleven kan zij de coachee op een andere manier naar een situatie laten kijken op een nuchtere manier. Dit gaat dan ook gepaard met humor waardoor zware onderwerpen luchtiger worden. Gedachtes worden gerelativeerd, wat voor mij echt een eye-opener was. Ze kan goed aansluiten bij de hulpvraag en gaat flexibel om wanneer er misschien andere onderwerpen op het gesprekmoment meer aandacht vergen.  Nog niet eerder was het iemand gelukt om daadwerkelijk bij de angel te komen van het probleem.

Wat erg prettig is, zijn de gespreksverslagen die Caroline naderhand toestuurt. Ik heb deze geregeld met veel herkenning en een dikke glimlach terug zitten lezen. Met liefde heb ik heen en weer gereden van Arnhem naar Venlo om zo steeds een stapje verder te komen in mijn herstelproces. Caroline is voor mij een professionele sparpartner met een gouden hart!

Wie als man denkt dat mannen geen last van hormonen hebben, heeft het mis. Dat heb ik bij Onderonsje wel geleerd. En vooral ook nooit denken “oh dat hoort erbij, iedereen heeft wel eens kwaaltjes”. Nooit geweten dat de darmen zo bepalend zijn voor je algehele gezondheids-/ gemoedstoestand. En enkel en alleen door enkele simpele aanpassingen in mijn eetpatroon is mijn lichaam in balans gekomen.

De afspraken verliepen in een goede sfeer waarbij wederzijds respect voorop stond.

Twijfel niet zou ik zeggen en neem de stap naar een lichaam in balans.

Caroline heeft mij uitstekend geholpen en advies gegeven wat betreft mijn bewustwording over een gezonde leefstijl. Vanwege mijn drukke agenda leef ik vaak van afspraak naar afspraak. Hoe belangrijk is het dan te letten op genoeg gezonde voeding, voldoende beweging en rust. Caroline heeft mij adviezen gegeven waar ik gewoonweg niet van op de hoogte was. Erg zinvol en tot op de dag van vandaag erg blij mee.

“Ik ben heel blij met de stap die ik heb gezet.
Ik vond het lastig om van de suikers af te komen en mijn eet patroon weer op de rit te krijgen. Ook had ik veel last van de darmen. Maar met jou hulp en luisterend oor ben ik heel eind gekomen. Het heeft me weer gemotiveerd om alles op te pakken. Je hebt me laten inzien dat ik er ook mag zijn!”

“Ik ben door mijn werk in contact gekomen met Caroline.

in het begin was ik erg sceptisch, omdat ik al de nodige ervaringen heb met coaching, maar Caroline heeft me goed geholpen, door naar me te luisteren, me een spiegel voor te houden en me te wijzen op een andere manier van kijken naar bepaalde situaties en hoe er mee om te gaan.

Verder heeft ze me leuke en handig tips en weetjes geven.

De afspraken liepen fijn ook al moesten het een paar keer op afstand wegen de corona.

Ik ben hierdoor weer stap voor stap richting de juiste weg aan het gaan”.