“De presentatie was voor iedereen een hele heldere uiteenzetting van wat je zelf kunt doen aan stress, voeding en de onderlinge verbanden. Het was verhelderend om je te realiseren dat er weliswaar magere voedingsstoffen zijn die passen in een dieet om gewicht te verliezen, maar dat dit niet wil zeggen dat ze goed voor je zijn vanwege vervangende ingrediënten.

We werken in een branche waar je voornamelijk de controle van wat je regelt voor je klanten uit handen geeft.  Je kunt nog alles zo goed hebben geregeld en afgesproken, dat wil niet zeggen dat het ook zo gaat lopen, vanwege factoren die je niet onder controle hebt. Van mijn collega’s heb ik vernomen dat je daar handvatten voor hebt kunnen geven om daar mee om te gaan.

Zoals je zelf al aangaf waren de gesprekken tussen mijn collega’s en jou volstrekt vertrouwelijk. Vandaar dat ik ook globaal heb gevraagd hoe e.e.a. ging, maar natuurlijk niet op doorgevraagd.  De reacties waren allemaal positief,  iedereen heeft veel inzichten gekregen en tools om aan hun gezondheid te werken en stress te verminderen.”

“Caroline is een warm, open en empathische coach met een grote spiegel in haar hand. Ze kan goed de diepte ingaan, en luisterend tussen de regels door en kan zich goed inleven. Naast het inleven kan zij de coachee op een andere manier naar een situatie laten kijken op een nuchtere manier. Dit gaat dan ook gepaard met humor waardoor zware onderwerpen luchtiger worden. Gedachtes worden gerelativeerd, wat voor mij echt een eye-opener was. Ze kan goed aansluiten bij de hulpvraag en gaat flexibel om wanneer er misschien andere onderwerpen op het gesprekmoment meer aandacht vergen.  Nog niet eerder was het iemand gelukt om daadwerkelijk bij de angel te komen van het probleem.

Wat erg prettig is, zijn de gespreksverslagen die Caroline naderhand toestuurt. Ik heb deze geregeld met veel herkenning en een dikke glimlach terug zitten lezen. Met liefde heb ik heen en weer gereden van Arnhem naar Venlo om zo steeds een stapje verder te komen in mijn herstelproces. Caroline is voor mij een professionele sparpartner met een gouden hart!”

“Wie als man denkt dat mannen geen last van hormonen hebben, heeft het mis. Dat heb ik bij Onderonsje wel geleerd. En vooral ook nooit denken “oh dat hoort erbij, iedereen heeft wel eens kwaaltjes”. Nooit geweten dat de darmen zo bepalend zijn voor je algehele gezondheids-/ gemoedstoestand. En enkel en alleen door enkele simpele aanpassingen in mijn eetpatroon is mijn lichaam in balans gekomen.

De afspraken verliepen in een goede sfeer waarbij wederzijds respect voorop stond.

Twijfel niet zou ik zeggen en neem de stap naar een lichaam in balans.”

“Caroline heeft mij uitstekend geholpen en advies gegeven wat betreft mijn bewustwording over een gezonde leefstijl. Vanwege mijn drukke agenda leef ik vaak van afspraak naar afspraak. Hoe belangrijk is het dan te letten op genoeg gezonde voeding, voldoende beweging en rust. Caroline heeft mij adviezen gegeven waar ik gewoonweg niet van op de hoogte was. Erg zinvol en tot op de dag van vandaag erg blij mee.”