Het voorjaar!

Ja ja, ze komen eraan, de eerste mooie dagen met het zonnetje. We hebben er al een paar gehad en volgend weekend wordt het weer beter. En daarbij kunnen we ook weer op afspraak shoppen. Hoe mooi kan het leven zijn. Totdat je in de paskamer staat en weer eens goed met de neus op de feiten wordt gedrukt.

De schuldige

Dat komt natuurlijk door Corona. Je kunt niet sporten en nergens naartoe dus moet je het thuis op de bank gezellig maken met een wijntje en een hapje. Liggend uiteraard met een serie op tv. Pff en dan komt de afrekening.

Over rekening gesproken, ik ben nooit goed geweest in rekenen en wiskunde. Ik predik altijd 80% gezond en 20% gezondigd, maar ik geloof dat ik de laatste weken toch 30% gezondigd heb. Is dat totaal 110%? Hmmm, ik zie dat ik toch een kilootje of 3 teveel meesjouw.

Ik mag dan wel Vitaliteitscoach zijn maar ik ben ook maar een mens en gevoelig voor alle verleidingen. Maar gemotiveerd door Maud van Foodfix Diëtist heb ik na de laatste passessie in de winkel besloten weer eens het goede voorbeeld te geven.

Ik ga ervoor!

Mijn stappenteller is wat verouderd dus ik heb een nieuwe besteld. Mijn nieuwe kleding staat leuk maar kan net iets beter dus ik ga weer helemaal voor gezond en minder gezondigd. Want als straks dan toch eindelijk de terrassen opengaan wil ik me graag goed voelen en geen onnodige kilo’s meesjouwen. Ik ga veel lopen, regelmatig workouts doen en laat de extra verleidingen liggen.

Doe mee!

Wil jij ook gezond en fit de zomer tegenmoet gaan? Volg foodfixdietist en onderonsjehormooncoach op Instagram en laat je motiveren. Zoek een wandelmaatje en ga samen lopen. Volg de tips, recepten en suggesties en doe mee. We maken er een mooie zomer van vol energie en vitaliteit!

Nog een laatste paaseitje en dan weer lekker 11.000 stappen maken!